Dagens ret

Dagens middag.


Dagens middag er hver dag klar til afhentning i butikken fra kl 10.30. Og koster 60 kr.


Mandag 14/10 Herregårdsbøf med pommesfrites

Tirsdag 15/10 Fiskefrikadeller med persillesauce og kartofler  

Onsdag 16/10 Stegt flæsk med persillesauce og hvide kartofler.

Torsdag 17/10 Paprikagryde med kartoffelmos og rødbeder.

Fredag 18/10 Kylling i svampe/ bacon flødesauce, hertil kartofler og surt.

Mandag 21/10 Fiskefilet med persillesauce, kartofler og citron. 

Tirsdag 22/10 Chili con carne med cremefraiche og ris.

Onsdag 23/10 Tarteletter med høns i asparges.

Torsdag 24/10 Ungarsk gullasch med ris.

Fredag 25/10 Koteletter i fad med grøntsager og kartofler.

Mandag 28/10 Brændende kærlighed med rødbeder.

Tirsdag 29/10 Kylling i karry med ris.

Onsdag 30/10 Karbonader med stuvede ærter og gulerødder og kartofler.

Torsdag 31/10 Forloren hare med skysauce og kartofler.

Fredag 1/11 Luksus biksemad med bearnaise og rødbeder.

Mandag 4/11 Lasagne med gulerodssalat

Tirsdag 5/11 Svensk pølseret med sennep og rødbeder.

Onsdag 6/11 Kogt hamburgerryg med aspargessauce og kartofler.  

Torsdag 7/11 Millionbøf med kartoffelmos og rødbeder.

Fredag 8/11 Svinekam med rødkål, brun sauce og kartofler.

Mandag 11/11 Andelår med rødkål, sauce og kartofler.

Tirsdag 12/11 Hakkebøf med bløde løg, sauce og kartofler.

Onsdag 13/11 Boller i karry med ris.

Torsdag 14/11 Frikadeller med brun sovs, rødkål og kartofler.

Fredag 15/11 Medisterpølse med pandesauce, sennep og rødkål.

Mandag 18/11 Græsk farsbrød med tzatziki og ovnkartofler.

Tirsdag 19/11 Kogt oksebryst i peberrodssauce med kartofler.

Onsdag 20/11 Stegt kyllinge overlår med karrysauce og ris.

Torsdag 21/11 Tarteletter med høns i asparges.

Fredag 22/11 Medister med grønlangkål og kartofler.

 

 

 




60 kr























Mandag 22/7 Fiskefrikadeller med persillesauce eller remoulade og kartofler samt rugbrød.

Tirsdag 4/6 Kærlighedens biksemad med bearnaise og rødbeder.

Torsdag 6/6 Byens bedste Brændende kærlighed med rødbeder.

 Fredag 7/6 Karbonader med brun sauce og kartofler.

 Tirsdag 11/6 Dansk bøf med kartofler, bløde løg og surt.

Onsdag 12/6 Stroganoff med kartoffelmos og rødbeder.

Torsdag 13/6 Byens bedste Brændende kærlighed med rødbeder.

Fredag 14/6 Svinemørbrad a la creme med persillekartofler, rugbrød og surt.

Mandag 17/6 Tarteletter med høns i asparges.

Tirsdag 18/6 Svinekotelet med brasede kartofler og paprikasauce.

Onsdag 19/6 Lasagne med gulerodssalat.

Torsdag 20/6 Byens bedste Brændende kærlighed med rødbeder.

Fredag 21/6 Flæskesteg med kartofler, brunsauce, rødkål og surt.

Mandag 22/6 Pasta bolognaise med grøn salat.

Tirsdag 23/6 Ungarsk gullasch med kartoffelmos.

Onsdag 24/6 Stegte kyllingelår med ris og karrysauce.

Torsdag 25/6 Byens bedste Brændende kærlighed med rødbeder.

Fredag 26/6 Gammeldags oksesteg med brun sovs, kartofler og perleløg.

 Mandag 29/6 Boller i karry med ris og mangochutney.

Tirsdag 30/6 Frikadeller med kold kartoffelsalat og surt.