Alle priser er pr. couvert
- Gammledaws oksesteg, hvide kartofler, okseskysauce, asier, franskekartofler, glaserede perleløg.
Kr. 139,-
- Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, brunede og hvide kartofler, årstidens grønt, samt pocherede æbler med ribsgelé.
Kr. 159,-
- Svinekam med sprød svær, brunede og hvide kartofler, skysauce, rødkål, franske kartofler og surt.
Kr. 149,-
- Okse- eller kalvemørbrad med kartoffelterrin, rødvinssauce, selleripuré, stegte grøntsager og krydderurtesalat. Kr. 249,-
- Unghanebryst med smørstegte kartofler, hvidvinssauce, årstidens grønt, brændte løg med trøffel, salat af grillede peberfrugter.
Kr. 189,-
- Dyreryg i svøb med pommes duchesse, kantarelsauce, glaserede rødbeder, sauteret kål, fennikelsalat.
Kr. 249,-
- Helstegt okseribeye, løgpuré, pommes anna, bearnaisesauce, ærter bonne femme, broccolisalat.
Kr. 259,-