Julemenuer ud af huset

Julemenu 1

  • Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat.
  • Paneret rødspættefilet med rørt grov remoulade.
  • Stegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
  • Håndlavede frikadeller og hjemmelavet agurkesalat.
  • Kærlighedens ris a la mande med kirsebærsauce.
  • Brød, rugbrød og smør.
 

Kr. 149,- pr couvert

Tilkøb af ost + kr. 20,- pr. couvert.

Du står selv for opvarmning af lune retter.

Julemenu 2

  • 2 slags sild med hjemmelavet karrysalat.
  • Paneret rødspættefilet med rørt grov remoulade.
  • Stegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
  • Håndlavede frikadeller med hjemmelavet agurkesalat.
  • Sennepsglaseret skinke med grønlangkål.
  • Kærlighedens ris a la mande med kirsebærsauce.
  • Brød, rugbrød og smør.
 

Kr. 179,- pr. couvert

Tilkøb af ost + kr. 20,- pr. couvert

Julemenu 3

  • 3 slags sild med hjemmelavet karrysalat.
  • Æg og rejer med vores egen dijonmayonnaise.
  • Paneret rødspættefilet med rørt grov remoulade.
  • Stegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
  • Håndlavede frikadeller og hjemmelavet agurkesalat.
  • Svinemørbrad a la creme med asier.
  • Sennepsglaseret skinke m/ grønlangkål & brunede kartofler.
  • Brie med æblekompot og knækbrød.
  • Kærlighedens ris a la mande med kirsebærsauce.
  • Brød, rugbrød og smør.

 

Kr. 209,- pr couvert

Julemenu 4

Kærlighedens luksus menu med alt det bedste huset formår:

  • 3 slags sild med hjemmelavet karrysalat.
  • Varmrøget laks med dijon-mayonnaise og håndpillede rejer.
  • Krabbesalat med ananas og krydderurter.
  • Stegt andebryst med sauce, brunede kartofler og hjemmelavet rødkål.
  • Julemedister med grønlangkål.
  • Svinefilet med nødde panade.
  • Vintersalat med julens frugter.
  • Fourmet d´ambert med rødvinskogte pærer og knækbrød.
  • Marcipantærte med pærer og syltede kirsebær.
  • Juleinspireret Gatau Marcel.
  • Brød, rugbrød og smør.
 

Kr. 299,- pr couvert.

Mulighed for tilkøb

Til alle vore julemenuer er det muligt at tilkøbe flere retter, f.eks.:

Orangemarineret laks

Tartelet (1 stk. pr. person)

Lun leverpostej med bacon og champignoner

Kr. +20,- pr. couvert/pr. ret

– spørg os for pris og øvrige muligheder.

NYHED:

Vi tilbyder lækre vegetariske og veganske alternativer til julemaden.

Kontakt os venligst for at høre nærmere.